Huisstijl Coconut

“Mijn businesspartner Marie Louise Grove heeft haar bedrijf verder gespecialiseerd in online communicatie. Dat vroeg om een nieuwe naam en nieuwe huisstijl. Wij werken al geruime tijd samen, dus ik weet waar haar krachten liggen; communicatie en coördinatie, geen losse eindjes en focussen. Het moet meteen goed zijn op alle fronten!”

Logo

“Norman heeft de drie c’s van content communicatie en coördinatie op treffende wijze gevisualiseerd. Bij een steekproef onder mijn doelgroep bleek dat iedereen er wat anders in zag. Toch bleken al deze meningen treffend voor Coconut en waar we voor staan. Helemaal raak dus! De kleuren zijn fris. Ik ben blij dat Norman mij overtuigd heeft om de fuchsiaroze C te handhaven. Tot mijn verrassing blijkt juist die kleur ook mannen aan te spreken.”

Huisstijl

De huisstijl is verder helemaal in één lijn doorgetrokken in lettertypes, briefpapier, visitekaartjes, een huisstijl voor mijn e-mailverkeer, mijn social media en mijn website. Norman heeft mijn eigen herkenbare huisstijl hier tot in detail doorgevoerd.”

Marie Louise Grove, eigenaar, Coconut Communicatie

Heb je een pakkend logo of overtuigende huisstijl nodig voor je bedrijf? Bel/app 06 51 82 52 72 of mail naar post@s-g-b.nl

Meer voorbeelden